Gesoute bos sampioene

Solim sampioene My pa was 'n groot minnaar van die bos en 'n onversadigde sampioenpiek, en ek het hom ook by voorskoolse leeftyd vergesel in noue sampioene. Sampioene wat ons op verskillende maniere gehad het, maar wanneer dit by billets gekom het, is die enigste opsie gekies - die sampioene van sampioene. My pa was vas oortuig dat dit gevaarlik is om sampioene in banke te rol, maar gesoute sampioene, op voorwaarde dat jy goed eetbaar is, is nie net veilig nie, maar ook die lekkerste aartappel vir aartappels. Klaarblyklik het ek 'n soortgelyke geloof gevorm, dus ek hou nie van gepekelde sampioene nie, en ek probeer om elke keer 'n bietjie sout te kook. Meestal sout ek op 'n warm manier, wat geskik is vir alle buisvormige sampioene (wit, podberezovikov, boletus, mosse, olierig) en bord (kantelwortel, russula).

bestanddele: instruksies