Avokadosous met suurroom

Sagte sous Ek stel voor om 'n ongewone saus van avokado te berei. Sy smaak herinner my aan 'n komkommerslaai, groen uie en eiers met suurroom. Daarom het ek dit aan gekookte eiers gegee. 'N Baie goeie sous van avokado tot broodroosterbrood. Avokado's moet 'n sagte, romerige tekstuur inneem. Netto gewig van pulp Ek het 130 g verkry. Suurroom kan halfvol met mayonnaise geneem word. Vars groen, indien enige, sal ook nie oorbodig wees nie. Knoffel moet die interne kiem verwyder, indien enige.

Sagte sous Ek stel voor om 'n ongewone saus van avokado te berei. Sy smaak herinner my aan 'n komkommerslaai, groen uie en eiers met suurroom. Daarom het ek dit aan gekookte eiers gegee. 'N Baie goeie sous van avokado tot broodroosterbrood. Avokado's moet 'n sagte, romerige tekstuur inneem. Netto gewig van pulp Ek het 130 g verkry. Suurroom kan halfvol met mayonnaise geneem word. Vars groen, indien enige, sal ook nie oorbodig wees nie. Knoffel moet die interne kiem verwyder, indien enige.

bestanddele: instruksies