Aartappelsoep met kaas

1. Berei die sous voor, berei eers die groente voor. Hulle moet deeglik uitgewas word. Bestanddele: instruksies

1. Berei die sous voor, berei eers die groente voor. Hulle moet gewas en skoongemaak word. Aartappels, uie en wortels word in klein blokkies gesny. Dit is moontlik en klein, daar is geen verskil nie, want aan die einde van die kook sal ons hulle maal. 2. Nou moet jy die groente 'n bietjie braai. Maar ek het op 'n ander manier gekom, wat min tyd neem. Miskien sal jy ook daarvan hou? Ek smeer die vorm met olie. Ek het uie en wortels versprei. Boonste sit die aartappels en in die oond wat tot 200 grade verhit word. Bak tot bruin, en nie tot gaar nie. Ons groente sal nog gaar word. 3. Kook die sous terwyl die groente gebak word. Wanneer dit kook, voeg groente daar by. Kook die sous tot die aartappels gekook word. Sit die gesmelte kaas in die sop. Hier het ek hulle heeltemal gelê. As ek tyd het, vryf ek dit op die ruit. 4. Laat ons sop kook en kook n bietjie totdat die oondjies smelt. As die kaas nie tot die einde gesmelt het nie, moenie bekommerd wees nie. Ons sop sal gemeng word in 'n blender. 5. Ons sop is gereed. Geniet. Moenie vergeet om croutons vir sop te kook nie. Ek het 'n paar hoendervleis op die bordjies geplaas, aangesien dit oorbly nadat die sous gekook is. Maar glo my, en sonder vleis is hierdie sop baie lekker.

Porsies: 3-4