Gesigsorg, Matis skoonheidsmiddels

Hierdie Franse skoonheidsmiddels, waarvan die hoofkwartier in die voorstede van Parys geleë is, word as die suksesvolste en die beste skoonheidsmiddels in Frankryk se luukse beskou. Resensies vir kosmetiese produkte is die positiefste, en die hele gesigsorg, Matis-skoonheidsmiddels - die beste.

Kosmetiese lyne is probeer en op my. Natuurlik het ek nie van hierdie skoonheidsmiddels verwag dat iets ongelooflik, beter en selfs om een ​​of ander persoonlike rede nie geglo het dat dit lyk of dit nie eens geneesend is nie, maar dat die skoonheidsmiddels werklik wonderbaar kan wees.

Probleme met die vel wat ek in die middel van adolessensie gehad het. Aknee, allerhande uitbarstings op die gesig - ek was baie erg geïrriteerd. En wat ek net nie gebruik het om al hierdie gebreke van die natuur te verwyder en my gesig na pêrel te bring soos Snow White nie.

Sy het haar gesig met kosmetiese produkte uit die apteek gesmeer, met verskriklike ruikende salf en ys wat met sponse en ander middels in die apteek gekook is.

Maar onlangs het 'n wonderwerk gebeur. Eendag is ek moeg, het na die winkel van elite-skoonheidsmiddels gegaan. Op die rakke in die winkel was talle geriewe vir die gesig, lyf, vir alle ouderdomme en vir elke tipe vel apart. Maar die adviseur het my aangeraai om aandag te skenk aan die lyn van skoonheidsmiddels Matis. Letterlik dadelik, waaraan ek aandag gegee het - die ontwerp van die pakket. So lekker en baie eenvoudig, ek het dit regtig gehou. Terloops, ek het vergeet om te onthou dat ek nie gekies het om vir myself te sorg nie, maar as 'n geskenk vir my ma se verjaarsdag.

My keuse het op 'n ligte room gegaan om die make-up Matis Reponse Delicate te verwyder. Dit is 'n wonderlike instrument wat ek self probeer het, want my ouderdom en ouderdom is aansienlik anders, maar op die pakket self word gesê dat die middel vir enige ouderdomsgroepe bedoel is. Na die room het my vel letterlik verfrissend voor my oë. Ek kon my refleksie in die spieël nie glo nie: ek het gekyk na 'n goedversorgde meisie met 'n blink en pragtige porseleinvel. "Wat het met my gebeur?" - het ek gedink. Spandeer net 'n oomblik om die room aan die katoenblokkie toe te pas en vee dan hul gesig uit.

Natuurlik, voordat ek vir jou beskryf het, my liefste, die persoonlike indrukke van die produk, het ek verwag en dadelik geweet dat nie baie van julle kan bekostig om skoonheidsmiddels van hierdie klas te koop nie. Maar laat ons nou praat oor die skoonheidsmiddels self en vind uit wat so ongewoon en effektief is dat die vel van baie Franse vroue so baie verlief is op my natuurlik.

Letterlik vanaf die eerste dag van ons kennis met hierdie skoonheidsmiddels, het my gesig verander en al die uitslag wat ek so lank in my lewe gely het, het verander. Kosmetiese lyn vir sensitiewe vel van die merk Matis sal nie sy aanhangers van luukse skoonheidsmiddels teleurstel nie. Hierdie kosmetiese lyn, soos dit pas by die eienaars van gekombineerde en sensitiewe vel, is geneig tot verskeie irritasies en inflammasies wat uiteindelik van die kant en onder die invloed van die omgewing veroorsaak word.

Kosmetiese lyne van hierdie Franse luukse merk is natuurlik ontwerp vir enige ouderdomsgroep volgens die aanduiding en doel van die produk. Kliniese toetse en dermatologies getoets - dit is die eerste slagspreuk van hierdie skoonheidsmiddels.

Wel, benewens al wat ek wil beklemtoon dat hierdie tipe skoonheidsmiddels natuurlik is, word dit natuurlik nie op grond van essensiële olies geskep sonder so 'n belangrike bestanddeel as dimetikoon nie, maar bevat steeds verskeie natuurlike bestanddele en blomme-ekstrakte. Daarom kan sulke Matis-skoonheidsmiddels dadelik kwalitatief en elite genoem word.

Probeer dit en jy!