Gewilde sanger Ivan Rosin

Om te slaag, moet jy na jou eie ego luister, sê gewilde sanger Ivan Rozin, leier en sanger van die gewilde Oekraïense band Gouache.

Ek is die jongste van drie seuns - 'n soort Ivan die dwaas, wat volgens die sprookje-kanon baie suksesvol en gelukkig moet wees, "sê Ivan met 'n glimlag. Sy storie is 'n direkte bevestiging hiervan. In die lot van die jong musikant was daar baie skerp draaie. Na die eerste jaar van opleiding by die Kharkovse Konservatorium, gaan die held van ons onderhoud na die teaterinstituut, speel dan lank in verskeie teaters, word in die reeks verwyder. Maar uiteindelik kom hy terug na wat hom vergesel het van kinderjare tot musiek.


Kreatiewe manier

Gewilde sanger Ivan Rozin, erken, het jy besluit om self musiek te begin speel?

So lank as wat ek kan onthou, het ek die hele tyd gesing. Van die baie kinderjare af en toe was daar iets vir homself. Later, toe hy onderskei tussen musikale rigtings, het hy na die rekords geluister en die kunstenaars gekopieer. Selfs in die junior klasse het hy amper die hele repertoire van die Italiaanse sanger Robertino Loretti onthou. My ouers het my stokperdjie aangemoedig en ten spyte van my beskeie verdienste vir onderwysers (my ma was 'n onderwyser van Italiaans en Frans, was my pa 'n onderwyser van skilderagtige plastiek en heining by die Universiteit van Kuns van Kharkov - skrywer se nota), voorsien my alles wat nodig was vir verdere ontwikkeling. Ek het gestudeer by 'n gespesialiseerde musiekskool vir klavier. Oor tien jaar het ek die eerste synthesizer Yamaha gegee. Toe kom die tyd van Viktor Tsoi, en die gewilde sanger Ivan Rosin het letterlik siek geword met 'n kitaar. Het na die onderwyser gegaan en vir 7-8 ure het die huisnote hardnekkig geleer en geweier om saam met eweknieë te hang.


Terwyl ek op skool was, het ek by baie akademiese en skoolpartytjies verrig, maar ek onthou veral die dag toe my klasmaats en ek die koningin se "Bohemian Rhapsody" by die Kharkov Staatsopera en Balletteater uitgevoer het. Ek het die deel van Freddie Mercury gesing.

Dit is bekend dat jy die Conservatorium binnegekom het, maar 'n jaar later het hulle weg. Om watter rede?

Aangesien ek baie geluk gehad het om kitaar te speel en ek baie tyd en energie vir haar gegee het, was dit jammer om nie hierdie vaardighede te gebruik nie. My pa het my aangeraai om in die serre by die jazz-afdeling in te gaan, waar daar 'n kragtige klassieke skool was. Maar ek was in die alternatief geïnteresseerd: speel die elektriese kitaar. Ag, in my spesialiteit was daar geen onderwysers nie, so ek moes baie self leer.

Teleurgesteld in my studies is ek die volgende jaar na die Kharkov Instituut vir Kuns oorgeplaas.

So het ek 'n akteur geword . Hoe het jy jou waarnemende ambisies bereik? Die eerste plek van werk was die Donetsk Musiek- en Dramatheater, waar ek 'n geweldige ervaring gekry het om vir 'n orkes sonder 'n mikrofoon te sing. Stel jou voor: jy staan ​​voor in die verhoog en teenoor die kuil met die orkes wat jy moet sing. Verder speel jy nog steeds iets en dans in parallel. Gewilde sanger Ivan Rozin het baie goeie rolle gespeel, die direkteure en bestuur het in my geglo.

Maar ek het duidelik verstaan ​​dat ek nie in Donetsk wou bly nie, so twee jaar later het ek teruggekeer na Kharkov. Ongelukkig was daar geen vakatures in die teater "Berezil" waar ek wou gaan nie. Toe het ek my tas geneem en na Kiev gegaan. In daardie tyd het ek my toekomstige vrou Anya al ontmoet, maar sy kon my besluit nie beïnvloed nie. Na alles, elke kreatiewe persoon het 'n regverdige deel van selfsug, wat hom dwing om sy innerlike genie te verdedig, wat van bo kom.

In die hoofstad het ek in die Drama en Komedie van die Linkerbank gevestig, en dan na die Russiese Dramatheater verhuis. L. Ukrainka. As ek die agtergrond van die waarnemende lewe, onderdak-intrige, sien, was ek verskriklik teleurgesteld in die teater as sodanig. Maar ek kon nie na "nêrens toe gaan nie." Op daardie tydstip, Anya, wat ek na Kiev gebring het, was swanger. Ek besef dat daar groot uitgawes is, ek het nie die teater opgehou nie, ek het begin soek na 'n nuwe werk.

En hoe gou is dit gevind?


Die saak het nie lank geduur nie. Op die een of ander manier het ek in crackers geklop, hulle het my betaal, en ek het dit alreeds vergeet. En dan word die gewilde sanger Ivan Rosin geroep deur die kliënt, wat beweer dat hy na die ateljee moet kom om hierdie video te stem. Ivan lees die kontrak noukeurig en teken op dat dit nie so 'n item gehad het nie, so beleefd geweier. Soos dit was 'n dag af, het my gaste in my huis gesit. Toe die gesprekspartner my 'n fooi vir my werk gegee het, het ek doelbewus besluit om dit te verdubbel en te hoop dat hulle aan die ander kant van die lyn sou weier en ek sal nie hoef te gaan nie. Tot my verbasing het die kliënt ooreengekom. So het Ivan by die opname-ateljee gekom, wat die beginpunt geword het in die stormwind van verandering. Die manier waarop ek die video geklink het, het ek daarvan gehou, so gou het baie bestellings op my geval. Ek was die stem van die operateur JEANS, TUBORG en ander handelsmerke, het 'n groot aantal buitelandse films en spotprente uitgespreek.

Terselfdertyd begin ek belangstel in die skryf van musiek. Sodra ek klaar was met my stemwerk, het ek dadelik gevlug na 'n ander "musikale" kamer waar ek gekyk en gestudeer het. En eendag is ek gevra om in hierdie ateljee te werk. Ek het 'n proefopdrag ontvang, wat ek suksesvol hanteer het, en dan na die staat geneem. En ek het uiteindelik met die teater vasgebind.

Gewilde sanger Ivan Rosin, jy het jou besluit nie spyt nie?

Wat bedoel jy! Die reëling het my heeltemal gevang, want dit is 'n groot, smeltende wêreld van moontlikhede, jou eie teater, waarin jy net 'n vegter in die veld is. Dis wat ek gemis het. Voorheen het Ivan dikwels gefreaks as gevolg van onbekende vennote op die verhoog, talentlose rigting, swak gehalte of oninteressante materiaal, omdat die rolle dikwels onregverdig versprei is. Eers toe ek musiek begin speel het, het ek 'n ware buzz geword.


Skep 'n groep

Wanneer het die idee om 'n band van 'n gewilde sanger Ivan Rosin te organiseer, ontstaan?

Aanvanklik het ek die idee geskep om my eie opname-ateljee te skep. Sodra ekstra geld verskyn het, het hy iets van die toerusting verkry. En een fyn dag het dit alles gewerk! Nou kan ek vir myself werk - en sluit die ateljee. Maar die gebeurtenis wat my musikale loopbaan vooraf bepaal het, het 'n bietjie vroeër plaasgevind. Op een of ander manier, vir die aankoop van die sprekers, het ek 'n paar skyfies met my demos gegryp om die klankgehalte te monitor. In een van die Kiëf-musiekwinkels is hulle deur Dmitri Sehno gehoor (later het hy 'n basisspeler van die groep geword). Dima hou baie van my liedjies, en hy het voorgestel dat hulle een of ander manier speel. Nie regtig hoop dat daar iets uitkom nie, ek het my foonnommer verlaat. Na 'n rukkie het 'n klokkie gelui. "Dima van die winkel" het gesê dat hy die musikante vir die repetisie gevind het. Dit was die eerste stap na die skepping van die Gouache-groep.

Hoe gewild is die liedjies van die gewilde sanger Ivan Rosin wat ware gebeure, emosies en indrukke weerspieël?


Ek wou net sing, en nou wil ek praat - hoofsaaklik oor wat ek nou ervaar. Byvoorbeeld, die lied S'est La Vie ("Cé la Vie") is gebore uit een traag en verpletterend verhaal. Ek het dit self vir myself geskryf, en ek wou dit eers nie oral doen nie. Maar luisteraars met 'n benydenswaardige volharding het dit vir haar verkies. En toe het ek tot die gevolgtrekking gekom dat slegs wat onder die invloed van ware gevoelens geskep word, in aanvraag sal wees. Sulke musiek sal vir dekades "lewend" bly.

Nou vir my spesiale is die nuwe komposisie "I Found You", wat aan my vrou Ana toegewy is. Die liedjie bring 'n pragtige staat as jy geabsorbeer word deur iemand wat jy liefhet. Almal drome om hul ware maat te vind om integriteit te verkry - maak nie saak hoeveel hy 'n span in sy voorkop het nie. Ek was gelukkig: ek het dit gevind.

Ivan, is dit waar dat jou vrou aan die liedjies van die Gouache-groep skryf?

Ja, Engelssprekend: Ek is nie so sterk in hierdie taal nie. En Anya het 'n jaar in Amerika geleef en is toegerus met poëtiese talent. Ervaar deur haar sterk emosies het verskeie uitstekende liedjies tot gevolg gehad. Oekraïens en Russiese tekste skryf ek myself. My liedjies - dit is glad nie 'n "musiek vir die voete nie": Ek streef daarna om die boodskap aan die luisteraars oor te dra, om die snare in hul siele aan te raak. Tans werk ons ​​aan ons tweede album. In teenstelling met die eerste, Engelssprekende, sal dit liedjies in Russies en Oekraïens insluit. Ek beplan om 'n hele musikale en teaterprestasie voor te berei.


Oor die hede

Ivan, toon jou klein seun reeds belangstelling in musiek?

Natuurlik. Op Nuwejaarsavond het hy 'n drom as geskenk bestel. Die hele dag in my ore is hierdie verskriklike klop (lag).

Alyosha is baie lief vir my en is trots dat sy pa 'n musikant is. Dit is ongelooflik bemoedigend. Dit is geen geheim dat kreatiewe mense onderhewig is aan ernstige veranderinge in bui. Ek kan 'n wonderlike bui hê, as ek vonkel, rondom begin ek, ek lag. Skielik kan energie uitloop en ek word dadelik "verlore" onder die skare. Ten spyte van hierdie verskille, probeer ek my bes om positiewe denke te hou. Hiermee help my seun en vrou my. My familie was nog altyd en sal altyd in die eerste plek wees. Dit is my heilige grondgebied, waar ek 'n fenoenvogel wat ná die verliese en mislukkings van die as wedergebore is, geniet.

Ivan, watter ander talente beplan jy om aan die wêreld en jou ondersteuners voor te stel? Ongetwyfeld, 'n talentvolle persoon is op talle maniere talentvol. Ek het baie geneem vir baie en ek het dit dadelik gekry. Byvoorbeeld, ek kan lekker kook, naaldwerk. Maar ek probeer om nie te verstrooi en maksimum krag en tyd aan die hoofsaak te gee nie. Ek het besef dat ek nie oral van musiek sou ontsnap nie. As ek êrens gaan, die kitaar tuis verlaat, in drie dae vind ek nie plek vir myself nie.


So , is jy tevrede met jouself en met die manier waarop jou musikale loopbaan ontwikkel? Vir 'n kreatiewe persoon is selfbevrediging 'n ramp. Sodra alles vir jou pas, het jy nie meer net in ontwikkeling gestop nie - jy het afgerol. Om vorentoe beweeg, stimuleer die gevoel van ontevredenheid. Ek besef dat ek mettertyd uit ou "broekies" groei, sodat nuwes gesaai word. En ek volg my innerlike kreatiewe egoïstiese: ek moet dit aanmoedig en beskerm. Andersins kan jy jou individualiteit onherroeplik in ons ydelike wêreld verloor.

Individualisme gaan nooit uit die mode uit nie ...

Ons is gevul met advertensies, dit het mode geword om via die internet te kommunikeer - via Skype, ICQ, e-pos. Mense het hulleself in baie dele verdeel, as gevolg hiervan - die sindroom van skeiding. Ek is 'n aanhanger van goeie ou tradisies: om te bel, ontmoet, kontak met oë en siel te vestig. Daarom gebruik ek in beginsel nie sosiale netwerke nie.


Gewilde sanger Ivan Rosin, jy het baie in die lewe verander. Het iemand jou gedruk of het jy besluit watter rigting jy moet neem? My ouers het my in alles ondersteun. Toe daar 'n behoefte was, het hulle raad gegee. Ek het daarin geslaag om op 'n wonderlike manier alles te bereik wat ek wou hê. Waarskynlik vanweë my opregte begeerte en deursettingsvermoë. Ek kweek nou die beginsel van geweldloosheid in my familie. Ek probeer om op te let, as dit interessant sou wees dat die kind verloof sou wees. Om dit te doen, probeer my vrou en ek ons ​​seun die maksimum keuse te gee. Let op hoe Alyosha se oë geanimeer word, ons moedig hom dadelik aan en gee hom die geleentheid om homself uit te druk.

Die maand Maart kom, so pasop vir katte (lag). Op die oomblik is mans besonder bekommerd, wees dus versigtig wanneer jy 'n maat kies. En natuurlik wens ek jou baie goeie gesondheid. Met huidige omgewingsprobleme en 'n woedende pas van die lewe, is dit nommer een waarde.