Sanger Maxim, outobiografie

Sanger Maxim se outobiografie
"Elke persoon word sy ouderdom gegee. Iemand is 'n ou man gebore, en iemand op enige ouderdom bly 'n kind. En hierdie kinderlikheid is inherent in my. Dit lyk my al die tyd dat daar iets magies om die draai gaan gebeur. "

Wet, suster!
Danksy haar ouer broer het Maxim nie net 'n verhoognaam nie, maar ook 'n tattoo op haar skouer en 'n karate-gordel. Die res het die meisie self gedoen.
MakSim (Marina Maksimova) het twee toekennings ontvang tydens die MTV Russia Music Awards 2007 in die nominasies "Beste Uitvoerder van die Jaar" en "Beste Popprojek". Vir die sangeres was die toekenning redelik verwag, omdat haar debuutalbum "Moeilike Ouderdom" meer as 'n miljoen eksemplare verkoop het! Maar die sanger wil nie op haar louere rus nie.
Beantwoord asseblief dat jy meer verkies - oproepe of sms.
Nie die een of die ander nie. Sneller natuurlik, om te bel, maar ek is regtig lief om briewe met die hand te skryf. Ek is lief om hulle te kry. Terloops skryf ek ook al my liedjies met die hand.
Dit is nie tipies vir 'n moderne inwoner van 'n metropool nie! Moenie vriende wees met 'n rekenaar nie?
Ja, ek sal gelukkig wees, net om een ​​of ander rede vind ons nie wedersydse begrip met hom nie. Daarbenewens is ek gewoond om alles deur papier te ervaar. So meer betroubaar.
Miskien was jou gunsteling vak op skool Russies.
Ja. En literatuur, geskiedenis.
Het verlief geraak op die onderwysers?
Nee! Van iewers was daar 'n gerug dat my eerste liefde 'n rekenaarwetenskaponderwyser was. So, dit is nie waar nie! Absoluut! Verder, toe ons studeer, het ons gedink dat hy gay was. Wel, met watter gevoelens kan jy praat ?!
Jy sing oor liefde. En watter soort verhouding het jy met mans?
Ek is natuurlik! Dit is na my mening die belangrikste ding. Ek is nie amorous of jaloers nie. Nou is die verhouding vir my 'n luukse, ek kan nie veel tyd gee aan iemand wat naby is nie. So terwyl ek alleen is.
Wat van jou liedjies? Is dit fiksie?
Nie regtig nie. Dit is meestal persoonlike ervarings, wat iewers in die verlede is. Wat show business betref, is dit die omgewing waarin ek kan doen wat ek wil en wat ek wil.
En watter soort mans hou jy van?
Dit is moeilik om in een woord uit te druk. Waarskynlik, ek sal nie besonder oorspronklik wees nie, as ek sê dat sommige innerlike krag in die oog moet wees. Hy moet dinge kan doen.
Dit is waarskynlik mans van ouderdom.
Nie noodwendig nie. Ouderdom het niks daarmee te doen nie. Daar is mense wat reeds in 20 jaar iets van hulself verteenwoordig, met hulle is dit interessant. Hulle is lewenderder, hulle het reeds iets, maar daar is nog baie te danke. Hulle het nie vergeet hoe om te droom nie.
Het jy 'n droom?
Ja. Waarskynlik wil ek diere wat bedreig word, red. Ek is lief vir diere.
Het jy troeteldiere?
Nee, dit is nie. Ek sê dat ek van diere hou. Maar ek het nie tyd om vir hulle te sorg nie.
Hulle sê jy is baie vinnige en selfs een keer klop jou klankingenieur.
Daar is tye wanneer ek 'n foon of iets wil smash. Maar ek probeer stoom aflê wanneer mense dit nie sien nie. Ek is bang om diegene wat rondom is, aanstoot te gee.
As kind het jy na karate gegaan. Hierdie litteken op die brug van die neus - die geheue van daardie tyd?
So jy wil lieg! Om te sê dat sy die swakkes verdedig en in 'n ongelyke stryd geveg het. Trouens, dit is 'n gewone kinders se litteken: val, slaan die tafel.
En wat het jou dadelik gevra om op karate te gaan?
Ek het 'n ouer broer, Maxim. En sodat ons nie rondhang nie, het my ma my geskryf vir dans, en my broer op karate. Ons opleiding het plaasgevind in die naburige kamers, deur die muur. Aangesien ek nie baie van dans gehou het nie, het ek na 'n ander afdeling na my broer verskuif. Mamma het geleer dat ek eers 'n karate gordel ontvang het, net oor ses maande.
Jy beskou jouself mooi.
Wel, niks so-so nie. Maar dit is nie die belangrikste ding nie.
En wat is hierdie tattoo op die regter skouer?
Ek het dit gedoen toe ek nog op skool was. Daar was iets so onbegryplik. My broer het, en ek het ook besluit.
Wat sien jy jouself oor tien jaar?
O, dit is 'n ingewikkelde vraag. Ek verkies om nie daaraan te dink nie. Ek weet seker dat ek meer strategies en kalm wil wees. Ek wil nie vermors word nie. Ek wil wyser wees - dis seker.