Carol Alt se Gesondheidsmodel

Carol Alt - 'n skoonheid, supermodel, skrywer van 'n kookboek, guru van rou kos - het die geheim van haar sukses met ons gedeel.
Die Kanadese model en aktrise Carol Alt op 47 jaar voel vol energie. Haar parameters 89-60-89 het die hoofrender Ayrton Senna en hokkiespeler Alexei Yashin verander. Die eerste wat Carol geleer het om sportmotors te bestuur, probeer die tweede (minder as 13 jaar) om haar te speen, bekommerd oor haar gesondheid. Stoor die perfekte vorm van die model van gesondheid Carol Alt wat gehelp word deur die "rou dieet".
Hoe het jou ouers jou gevoed?
My ma kook gewoonlik stoofpotjies met noedels, spaghetti, warmhonde, en soms het dit net gevriesde geriefsvoedsel gekook. Voordat ek 19 jaar oud geword het, was my gewig 75 kilogram. Voor die eerste skietery het ek gesê dat ek oor drie weke 7,5 kilo verloor. Ek het begin honger en het vinnig die gewenste resultaat behaal.
Hongersnood het een of ander manier jou gesondheid beïnvloed?
In die 90's het ek 'n slegte bui, spysvertering, hoofpyn en vreeslike moegheid gehad. Om aan die slaap te raak, het ek 'n nag se medisyne vir verkoue geneem, en in die oggend het ek koffie gedrink. Die enigste bron van energie vir my was suiker.
Hoe het jy uitgevind oor rou kos?
Ek het aan een vriend oor my toestand vertel, en hy het my aangeraai om 'n spesialis in rou kos te sien.

Wat het hierdie dokter jou aanbeveel?
Hy het vir my gesê om net rou kos, soos groente en slaaie te eet, en verbied, daar is baie suiker. 'N Week later was daar hoofpyn en buikpyne, en binne 'n maand was ek oorweldig met energie. Na 'n rukkie het ek graan gegee, en nou is 95% van my dieet rou kos. Maar ek is nie vegetariër nie, eet net vis in plaas van vleis - rou of gebraai buite.

Wat eet jy gewoonlik gedurende die dag?
Reageer op Carol Alt se gesondheidsmodel:
- In die oggend drink ek kefir van rou melk (soortgelyk aan jogurt) met hawermeel (nie gekook en gedroog nie), neute en rosyne, afgewas met nektar van die agave. Om te eet eet ek 'n energiebalk (van rou kosse) of drink groentesap van spinasie of kool. Vir middagete hou ek van 'n slaai vars kaas, met vars hummus of guacamole. Nagmaal met vis of 'n groot slaaisous, vir nagereg - vars tiramisu, koekies of roomys uit vars melk. Tog aanvaar ek vitamiene en voedsel bymiddels van groen seewier. Ek eet soveel as wat ek wil hê en terselfdertyd hou ek 56,5 kg gewig.
Begin rou kos vir ontbyt en middagete. Vervang jou gunstelinggeregte met rou-analoë: Byvoorbeeld, in plaas van gerookte salm, eet effens gebraai, en in plaas van pasta - fyngekapte courgette of pampoen. Vir toebroodjies, kan brood met spruitgraan gebruik word. Bely vir jouself in jou swakhede, en as jy nie enige produkte kan ophou nie, eet hulle elke twee weke. Geleidelik kan jy sonder hulle doen.

Canneloni met "kaas" en broccoli
4 porsies
½ koppie gedroogde tamaties, geweek;
2 koppies water;
1 teelepel. vars gekapte suurlemoensap;
1 eetlepel. olyfolie;
1 eetlepel. vars tiemie;
1 medium vars tamatie, blokkies;
1 koppie vars gemaalde basiliekruid;
1 koppie vars oregano blare;
1 teelepel. Himalaja-rots sout;
2 stingels broccoliekool, gekap;
1 teelepel. salie;
1/9 koppie rou cashewnoten, geweek;
1 koppie ontkiemde sonneblomsaad;
een groot vrug van courgette;
1 koppie riet sederbone (opsioneel).
1. Meng in die blender gedroogde tamaties, water, 'n halwe eetlepel suurlemoensap, olyfolie en tiemie tot glad.
2. Meng die gevolgde mengsel met tamaties, basiliekruid, oregano en 'n halwe lepel sout.
3. Plaas die broccoli in die kombuis en fyngekap. Voeg die neutmuskaat en roosmaryn by, meng.
4. Plaas die broccoli in 'n mengbak en, sonder om die voedselverwerker te spoel, meng die salie, cashew, die sade, 'n kwart van 'n glas suurlemoensap en die oorblywende sout.
5. Sny 'n courgette in 'n lang breë streep met 'n rasper of 'n groentepeler. Sit vier stroke vierkantig, sodat die rand van elkeen effens die rand van die ander dek.
6. Sit by die rande van hierdie vierkant 'n paar lepels van 'n mengsel van broccoli. Rol in lang buise uit. Maak soveel buise as daar genoeg produkte beskikbaar is.
7. Sit in tamatiesous.
1 porsie: 289 kcal, 18 g vet (waarvan versadigde - 3 g), 26 g koolhidrate, 11 g proteïen, 7 g vesel, 765 mg natrium (33% van die daaglikse norm).