Vergeet die verlede en leef in die hede


Ek is seker jy sal my verstaan, want dit was ook met jou, wat het met my gebeur. En ek hoop jy verstaan ​​hoe om die verlede te vergeet en in die hede te leef . Ons is almal anders, maar in werklikheid is ons almal dieselfde. Dieselfde stories gebeur met ons, in die meeste gevalle dink ons ​​dieselfde, doen dieselfde en ly ewe veel. Ek dink dat almal die vergadering ken met 'n man wat sy knieë skud, bewing loop deur sy lyf en sy hart begin klop, dat hy uit sy bors gaan breek en sy ribbes breek. Soortgelyke simptome kenmerk die siekte, die naam, wat liefde is. Liefde is 'n persoon se geestelike toestand, wat gekenmerk word deur 'n sterk geestelike en fisiese aantrekkingskrag vir 'n ander persoon. Liefde is 'n goeie gevoel as dit wederkerig is. En as dit nie wedersyds is nie, hoe goed is dit?

Ek het geweet dat daar 'n onsigbare verband tussen ons is wat ons na mekaar trek en terselfdertyd afstoot. Aanvanklik het ek hom liggies behandel, hom nie ernstig geneem nie, dan het ons plekke verander, en ek het begin ly. Ons het selde mekaar gesien, hoewel ons bure was. Een keer elke ses maande het ons kommunikasie hernu. Ons het gesien, gepraat, gesoen, gestamp, in die algemeen gedra soos 'n gewone egpaar in die liefde, die volgende dag of elke ander dag het ons gesweer omdat ons mekaar nie verstaan ​​nie, of net nie wil of net bang hoef te raak nie en ses maande lank nie gesels nie stabiel.

Toe is al die griewe vergeet, net die beste en mees onvergeetlike herinnering het gebly, en die gesprek het hervat en ons het weer op die vergadering ooreengekom dat dit alles weer sal wees. En so alles in 'n bose kringloop, en so vir baie jare het ek gely. Stil in die kuier in die nag, in stilte, drome oor hom, fantasie dat ons saam is - in die algemeen is alles standaard en triviaal. En toe het ek eendag besef dat ek die verlede vergeet het en dat hy in die verlede gebly het, op dieselfde plek het hy 'n plek gehad en het opgehou dink aan hom, droom, lyding sonder om dit te merk. En ek het dit alles so verstaan.

Weereens, nadat ons met hom versoen was, het ons ingestem om te ontmoet. Ek wou dit net sien en sien wat ek voel. Bekommerd soos gewoonlik, miskien selfs meer as gewoonlik, want ek wou 'n einde maak aan my gevoelens, wat ek voorheen kategories geweier het om te doen.

Toe ek die deur oopmaak, het ek gesien dat hy nie verander het nie. Ek het ongemaklik gevoel. Ek het nie geweet hoe om hom as 'n vriend of vroeër te benader nie, want ons het ontmoet. Die situasie self het duidelik geword, presies, het hy verduidelik, my versamel in 'n arm, strak omhels en my hart het nie flinch nie. Ek het kalm gebly, selfs toe hy my koue kudde uit my lippe gekry het. Ons het geloop, gepraat, hy het my geknou, my na hom toe getrek, en ek was bly. In die algemeen was alles soos gewoonlik, behalwe dat ek niks vir hom gevoel het nie. Ja, ek was bly om by hom te wees om te kommunikeer, maar ek het nie ongerepte liefde gevoel nie, my hart het kalm geslaan en ek was kalm en aangenaam. Ek het geweet dat toe ek by die huis kom, ek nie daaraan sou droom nie, en ek sal nie huil nie. Ek het net warm gevoelens vir hom, simpatie vir iets van die verlede. En ek het hierdie gevoelens gekoester, gevoelens dat ek gereed was om die verlede te vergeet en in die hede te leef . En selfs toe ek hom na hom getrek en haar gesoen het, het ek niks gevoel nie. En toe het ek besef dat hy in die verlede oorgebly het.

Dit is nodig om die verlede in die verlede te verlaat, in die hede te leef en aan die toekoms te dink. Na alles, as dit nie met een uitwerk nie, sal dit noodwendig met die ander uitwerk. Daar sal daardie persoon wees wat jou gevoelens sal deel, net die siel moet oopmaak en dit inlaat en jou oë oopmaak wat dit nie sal misloop nie.

Wanneer jy lief is, veral wanneer hierdie gevoel onbeantwoord is, blyk dit dat elke woord daarvan spesiale betekenis het, asof daar in elke beweging 'n verborge betekenis is. Dit lyk asof hy ook liefhet, maar hy is bang om dit te erken, wel, wat om te doen, as ons mans in die meeste gevalle min van hul gevoelens toon. Maar in werklikheid bedrieg ons onsself net deur rooskleurige bril. Miskien is daar sin, maar nie wat ons graag wil hoor nie. Ons doen motorvoorstelle. Vroue sluit meestal die halfrond van die brein in, wat verantwoordelik is vir die fantasie. Liewe vroue! Dit is nodig om daardie deel van die brein wat vir logika verantwoordelik is, in te sluit, selfs al is dit vir vroue, maar as, of as logika. Jy hoef nie fantasieë te bou nie, jy moet die feite glo - 'n diamantring - is dit nie 'n feit nie? Selfs die frase "Ek is lief vir jou" is soms misleidend, of dit klink net vir ons of dit gaan weer oor selfhypnose. Maar soos reeds aanvaar, sou 'n vrou nie 'n vrou wees as sy gesonde verstand gehad het nie.

En in een perfekte oomblik verdwyn alles. Of jy verstaan ​​net dat daar niks was nie en daar was geen oortreding nie, geen leuens nie. En hoe is dit egter leuens? En hoe weet jy dat hierdie gevoelens werklik was, as hulle nie nou bestaan ​​nie? Waar verdwyn die liefde? Selfs as dit daal, moet die kole bly, wat 'n nuwe vuurgolf kan gee. En hier is dit nie. Hy vat sy hand, gee sy baadjie, en tog het ek nog nie soos voorheen die geur van die baadjie gesny nie, nie teen die baadjie gedruk nie, ek het dit net soos 'n gewone baadjie gedra. Selfs 'n soen, of 'n bliksem van 'n soen, het geen emosie veroorsaak nie. Word ons uiteindelik so verjaar van onverantwoordelikheid of kan dit regtig almal wegkom? En selfs al is dit verby, waarheen? Of net niks en was nie? Is so 'n goeie gevoel as liefde kan verdwyn? Of kan dit na ander of na 'n ander gaan?

En selfs die gedagtes van die ander het my onverskillig teenoor die man gelaat, waarvan ek gedink het, ek het baie jare liefgehad. En tog is die gewilde gesegde "tyd genees wonde" eintlik waar en effektief, en miskien is dit nie 'n kwessie van tyd nie, want niks is gebreek nie, dit is soos tradisie. Ons het ses maande later mekaar gesien, voor elke ses maande is ek koors gegooi dan in die koue, en nou is my balans nie afgebreek nie.

En net so, jy hoef net die regte deur te sluit, of nie nodig nie, agter die deur van iemand wat ons meer lief het as die lewe. Miskien word die uitdrukking 'meer lewe' te sterk gestel, miskien as ek meer lewe liefhet, kon ek nie daardie deur toemaak nie, of ek het so sterk geword dat ek daardie ongelukkige gevoel van onbeantwoorde liefde kon oorkom. Is dit moontlik om liefde te oorkom? Of is dit self uitgestorwe in ons, uitbrand soos 'n gloeilamp, van die oorbelasting van emosies en gevoelens wat nie uitgedruk en onverdeeld is nie?

En tog, dit is nie vir niks wat hulle sê vir duisende jare dat die tyd verander en die tyd genees, dit is. Tyd verander ons wêreldbeskouing, en dus word ons hartwonde uitgetrek, ons moet net kan oorleef. En jy moet kan verduur. Ons moet die verlede vergeet en die deure oopmaak vir die toekoms. En selfs as jy ooit by die verlede kom , sal dit jou nie uitlei nie, jy sal bly wees met enige herinneringe, maar dit sal jou nie terugtrek nie, want jy het sterker geword en ter wille van die verlede is daar geen betekenis nie. Daar is 'n verlede en die verlede bly die verlede, jy moet 'n werklike lewe leef, dit sal die toekoms wees - dis die punt.